Raamtheater Wormer

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2012 (misschien wel voor de laatste keer in het Dorpstheater in Wormer) spelen wij Boven het dal van Moniek Kramer

Soms zou je er zo uit willen stappen, dan wordt het je te veel: werken, boodschappen doen, koken, zorgen, was doen, stofzuigen, verbouwen, vakantie plannen, kortom Rennen en Vliegen. Dan wil je weg uit de mierenhoop, weg uit die kuil waar geen ontsnappen mogelijk lijkt. Gelukkig is er dan "Boven het dal", een kliniek bovenop een bergtop, waar het leven is gereduceerd tot rusten, eten, therapie.
Het leven wordt bepaald door het ritme van de gong. De tijd wordt gevuld met eten en praten en praten over eten. Dat lijkt de doelstelling van de dokter, die met een zwijgzame zuster de kliniek leidt. Het enige onderwerp dat tot onrust leidt, is de voorbereiding van de viering van "de eerste avond van de maand".
Tenminste, dat is de bedoeling. Maar werkt het wel zo? Neemt niet ieder mens zichzelf mee, waar dan ook naar toe? En hoe gaat dat dan als er zich boven dat dal een nieuwe groep formeert?

Wij nemen u mee om stiekem een kijkje te nemen in de kliniek, maar geneert u zich niet, alle menselijke dingen komen voorbij en na afloop mag u zelf beslissen: Boven of Beneden.
 
Raamtheater Wormer    info@raamtheater.nl